Over The Rainbow.

2009-08-31
If happy little bluebirds fly above the rainbow, why, oh why can't I?Tårta.

2009-08-31
Hej alla! Idag har jag vart i skolan, vilket skulle vart rätt segt om inte Anna fanns. Hihi våran humor... Efter skolan var det i alla fall dags för dans. Kul med alla som har börjat igen :) Själv skulle jag aldrig kunna sluta dansa, de är som terapi för mig.. Efter dansen kom mamma och hämta mig, så var det doktorn för öronen igen- de är så fucking jobbigt!!  Men när doktorn hade gjort sitt, köpte mitt lite friskare jag (eller egentligen mamma) en Ben and Jerry's. De är de enda som hjälper mot onda öron har jag förstått.

Nu lyssnar jag på Pixie Lott, eller nu lyssnar jag egentligen på dendär irriterande tjejen som alltid ska komma och störa med sin reklam på spotify. Hmmmm, hon är nog inte så omtyckt... Pixie är bra iaf (Y)

skolfoto på onsdag..  Har inget leende ;oo

Puss♥

(mysko bild jaooo.. *bildbrist*)
 

Träning.

2009-08-30

Jag har träningar i stort sett varje dag nu. De är segt att veta att man inte kan åka hem och vila sig direkt efter en lång dag i skolan, men jag gillar känslan av att somna när jag vet att jag har gjort något. Här får ni mitt lilla träningsschema ;)

  • måndag- gympa, dans
  • tisdag-fotboll
  • onsdag-dans
  • torsdag-gympa
  • fredag-fotboll

De gäller som sagt att sova och äta ordentligt nu..

Puss♥


Bilddagboken.

2009-08-30
Jag skaffade bilddagboken idag. (helvete!!!) Jag tänker inte ladda upp några bilder, utan bara ha den för att bevaka Anton.

Stolt.

2009-08-30
Jag tycker inte att folk ska driva med mig för att jag råkar vara bra på att plocka svamp.


...

2009-08-30

I don't wanna play the broken hearted girl.


Maja.

2009-08-30
Majadenbästa<3 som du heter på min mobil, vi får ta och hitta på något snart♥


Blåbär.

2009-08-30
Hej! Nu när pappa har lagat mitt internet så att jag kan paja det igen, tänkte jag börja skriva lite på min nya blogg. För er som vill "lära känna" mig lite bättre kan ju ta sig en titt på min gamla blogg. www.chokladdressing.blogg.se  

Idag har jag vart riktigt seg. Inte gjort någonting nästan. Bara plockat svamp, läst och spelat sims hihi. MästerplockarN' de är jag de. Alla grannar kollar bakom gardinerna för att försöka se hur mycket svamp jag får ;) Wellwell jag hade tänkt mig att vara lite nyttig och trampa på min spinningcykel i nån timme, men "gymmet" var upptaget, och de är en bra ursäkt för att slippa. Gymmet är bara ett rum där vi har en tv med pappas kanaler,(golf viasat .mm.) wii och vanliga kanaler. De som gör de till ett "gym" är att jag har släpat dit familjens gamla spinningcykel som ingen har använt på år, men när de finns en tv framför så går de mycket lättare. Så jag kan kolla på The Rachel Zoe Project, Greek, Priveliged på söndag eftermiddag... samtidigt som jag tränar (Y)

... men nu blev det inte så... istället sitter jag här uppe på mitt rum och dricker smoothie och bloggar.

Puss♥


Här testar vi..

2009-08-17

Testar bara lite, och lite till.