photoshop

2010-02-28
Hej! Hur har lovet varit gott folk? Själv har man ju vart sjuk och legat i stugan uppe i Sälen och snörvlat framför MTV. Men de har ändå vart ganska chill. Just nu så sitter jag och chattar med Anni. Vi ska fixa en ny design och jag försöker installera photoshop..

Peace Out!


Världens bästa Anna

2010-02-23

(Känner inte så många Annor dock, hon kanske skulle kunna vara topp 10?)

Ville bara gratta en av de närmsta vännerna jag har och berätta lite om henne. Hon heter Anna och är förälskad... i mat. Hahah alla som känner Anna förstår vad jag menar. Dessutom älskar hon att mobba minioritetsfolk som mig, Lina men framför allt Henny. Hur vi står ut med denna surpuppan? Tjaaa de hade vi nog inte gjort om de inte hade vart så att hon är så himla rolig, söt och Annig. Hon är såklart snäll ibland också, men vi älskar henne no matter what. Så, Anna, från oss alla (mig) till er alla dig Grattis på 15årsdagen!!

Anna hade filmkväll eller sleepover"party" eller vad vi nu väljer att kalla det, i fredags. Massa godis och världens stämmning eheh.. Blir alltid lyckat i alla fall när man är med sina favoritpersoner♥

Jaja nu måste jag dra för jag ska packa de sista sedan drar vi till Sälen för kexchoklad och raggsockar.

Take care!


Fresh and new

2010-02-18
Hej hur är de me er alla? Bra I hope ;)
Skulle egentligen vara på Yogan nu, men den var inställd.
Idag har man ju varit i skolan och haft sådär lagom kul- SO-förhör och annat fab. Efterskolan var det ju doktorn som gällde (som ni alla vet) proverna var man tvugna att ta innan klockan 10 på morran så vi åker dit i morgon igen.
Jag och mamma fyndade lite smått efteråt. Två tröjor i samma färgskala:black blev de för min del.


Peace!

(den första tröjan är lång i rompen à la underställ)


It's oh so quiet...

2010-02-16

Hej till er älskade bloggläsare som naglar er fast vid mig. Hade någon tur på alla hjärtans dag? Inte jag *försöker jobba på det där med att hata romantiskt shit som frivillig singel* Har i alla fall piggnat till lite sen jag skrev av mig sist och vill försöka ta upp bloggandet igen. Har ny data så jag sätter mig väl med den i helgen och laddar hem massa program som skype och msn (pappa fixade spotify idag!!) men just nu orkar jag inte. På torsdag så får jag förhoppningsvis reda på vad det är för fel på mig- farbro doktrorN' på eftermidagen.. Järn-eller magneciumbrist ligger "bra" till just nu. Skulle vara skönt om jag bara behövde lite kosttillskott för att bli prima igen. Annars är det straight on till homeopaten. (homeopat är en slags naturdoktor som tittar dig i ögonen i tre sekunder och vet precis vad som är fel och skriver ut naturläkemedel)

Vi får hoppas att allt löser sig, men om det fortsätter vara så här så börjar jag blogga efter påsklovet då jag har genomgått något som än sålänge är hemligt. Få inte massa konstga fantasier nu, men jag vill bara inte faila totalt haha..

Love Em.

 


Here she comes, like a rainbow

2010-02-09
Hade tänkt skriva något jävligt djupt om varför jag inte har bloggat, men så kom jag på att de inte kommer att ändra på saker och ting.
De flesta som driver en egen blogg eller kanske skriver en bok vet säkert hur det är- det tar stopp- man vill inte tänka för andra, bara för sig själv. Jag bröt ihop fullständigt i lördags då jag tänkte blogga, men insåg att en utav de bloggar jag läser hade kopierat mig rakt av- utan länk! De var som om den låtsades att den var jag. För stora bloggare spelar detta ingen roll, de har ju säkert några hundra fan bloggar och dubbelt så många hatbloggar. Men för mig var detta fruktansvärt! Jag vet tyvärr inte om jag någonsin kommer att tycka de är lika kul att blogga som de var förut. Fast när jag tänker efter så hatar jag det och har alltid gjort det. Man liksom får dåligt samvete varje gång man sätter på datan, för man vet att man borde skriva ett snabbt inlägg för sina läsares skull. Jag behöver inga fler stressmoment i mitt liv just nu. Idag fick jag åka hem från skolan och lägga en värmekudde runt nacken, så spännd är jag. Huvudvärk och kronisk käkvärk tillhör ju också något som man numera är van vid. Men de värsta är väl håravfall.. jag tappar hur mycket hår som helst- stora tussar- och i julas ramlade nästan mina ögonbryn av!

Jag gillar inte att vara så personlig på min blogg, ser detta mest som en changs att visa bilder och ideér. Men jag förtjänar att få förklara varför jag kanske kommer ta ännu ett blogguppehåll. Dessutom slipper man förklara för alla hela tiden om varför man inte bloggar.
Nu vet ni.

Det enda jag vill ha just nu, förutom en macka med stekt ägg och massa ketchup + en cola och kanske ett MVG på franskaprovet, är sommar. Sitta i Angelinnes säng mitt i natten och skratta åt Hampus besvikna smajlisar. 

Lundi

2010-02-01
Kvällen ska spenderas tillsammans med svenska- och franskaläxan. Senare blir det TV och försöka få lite sömn.

Jävla måndagar!

GRATTIS LINA!! ♥

Take Care!

silvriga naglar..