God Jul!

2012-12-24
Ph from my phone.

Hoppas att alla får en riktigt fin jul, oavsett hur ni väljer att fira. Ta hand om era nära och kära och göd er själva. Next upp: Kalle Anka!
Puss!

Instabitch

2012-12-16
Tja! Följ mig på instagram? emmacarlzons heter jag där om tanken skulle slå er. Har haft det i ca 1 timme och ännu inte laddat upp nån bild haha.

Fortsätt dela med er av era drömmar, det är så sjukt mysigt och inspirerande att läsa era ord.

Puss!

You can't build a reputation on what you are going to do ~ Henry Ford

2012-12-11
 Hej allihop! Varför går inte statistiken ner när jag meddelar att jag kommer ha en blogg-pause? Ni verkar vara lika psyko och sentimentala som mig, gulligt!
 
Jag behöver inspo, och jag vill att den kommer från er. Skriv några rader om dina drömmar. Det kan vara något helt "omöjligt" eller något litet. Har du även lite planer över livet, nästa sommar eller morgondagen? Bra, berätta för mig. Jag godkänner inga kommentarer så du kommer kunna vara helt anonym eller berätta något för bara mig. Senare tänker jag sätta ihop detta till ett (förhoppnigsvis) långt vackert inlägg.
 
Här kommer mina drömmar:
 
Tågluffa genom Europa med mina fina vänner. Flera veckor då vi bara upptäcker nya städer, bortglömda barer, träffar nya folk, fotar och dricker billigt rödvin.
 
Hitta en snubbe som gillar att läsa. Detta är väldigt svårt. Böcker kan ju vara bland det sexigaste som finns. Smarta och kreativa personer är ju ännu ett snäpp sexigare också.
 
Aldrig glida ifrån mina närmsta vänner. För att jag älskar er och jag kommer förfölja er genom livet. Som herpes, man tror de är borta.. så kommer det tillbaka..
 
 
Ta en kurs eller två på Oxford eller något annat universitet i någon liten stad i England.
 
Delta i en färgfestival. Kan inte tänka mig något underbarare.
 
Läsa massa böcker och se filmer som berör. Just nu har jag två länga listor- en för böcker och en för filmer som jag måste läsa/se.
 
Åka på valsafari. Måste ju vara så mäktigt!
 
Sova i en hängmatta. Men inte ensam.
 
Bo ett tag i Paris och London. Tror inte att jag kommer favorisera någon av dem. Jag älskar London och Paris ser jag fram emot att besöka med Hanna.
 
Se mina favoritband live. Det ska bli ett nöje att slutföra denna omöjliga dröm, då jag hela tiden hittar nya favoriter.
 
Åka på roadtrip. Helt själv, faktiskt. Tror att det kan vara väldigt spännande.
 
Ta flyget till en random stad på morgonen. Sedan spenderar man dagen, kvällen och natten där, utan att ha bokat hotell. På dagen besöker man parker, museum och caféer. På kväller sitter man på resturang och på natten festar man. Sen flyger man hem typ 05.00.
 
 
Spendera hela dagar av mitt liv åt att bara strosa runt på museum. Det kan ju vara bland det bästa som finns.
 
Ta en matlagningskurs i Italien med mina tjejer. För att vi skulle ha så jävla kul när vi lär oss laga äkta italienska rätter när vi är småfulla av allt vinprovande.
 
Fira nyår på ett tak i New York med massa vackra, graciösa new yorkare.
 
 

Stress

2012-12-04
Gammal svart-vit bild för att riktigt få till en melankolisk känsla.
Hej alla snälla läsare som tittar in varje dag trots att jag är världens sämsta bloggerska just nu. Jag tycker om er! Just nu är det bara lite mycket och all stress jag bygger upp inom mig har resulterat i en rejäl magkatarr. Väldigt oskönt om jag får säga de själv. Bloggen är bara ännu en stressfaktor jag får dåligt samvete över nu. Jag tar en paus och återkommer runt jul. Ta hand om er så ska jag ta hand om mig, puss!