kreativ

2013-08-22

ph by me

Bilder på mig och mina fina vänner. Har inte framkallat på ett tag nu tyvärr. Annars älskar jag att byta bilder lite då och då. Bilderna sitter fast med hjälp av hårklämmor med rosor från HM som jag köpte i våras för att ha i håret.

Har ingen data för tillfället. Är tillbaka i september med bättre update än vad ni fått denna vår och sommar. Ciao!

Tips för höstångest:

2013-08-15
Nu är det som sagt snart höst. Jag älskar hösten, det är min favoritårstid, men jag vet att många brukar få lite ångest när termometern visar kallare grader och träden skiftar färg. Tänkte ge er några tips för att bota denna ångest:
 
Dra ihop dina favoritpersoner och fixa en kräftskiva. Go all in med hattar, mysiga ljusslingor, snapsvisor och saftiga kräftor. Blir det för kallt? Ta på dig en dunjacka eller flytta kalaset inomhus och vrid upp musiken.
 
Carpa hösten. Gör allt man ska göra på hösten. Var sådär instagram-mysig (fast försök att leva i dessa stunder på riktigt) Gå på bio, drick varm choklad, läs massa böcker och fina magasin, lev i raggsockor och mysiga stickade plagg, gå på promenad i den klara luften, kanske ta med kameran och baka, baka, baka. Ha middagar med bästa vännerna ofta och laga höstiga grytor med färskt bröd till. 
 
Uppdatera höstgarderoben. En fin kappa (själv tänker jag satsa på en gråspräcklig i klassisk rak modell) ett par snygga boots, en mjuk sjal eller så kanske du har råd med skinnpajen från himlen efter allt slit på sommarjobbet. Materiella saker är ju inte livet, men höstshopping är underbart.
 
Boka en resa. Åk till London med vännerna och kirra höstplaggen där istället. Ta promenader i Kensington garden och Hyde park, ät långa frukostar på The Breakfastclub och dansa bort höstdepressionen på mörka klubbar. Hösten är den ultimata årstiden för en week-end till mysiga städer. Själv ska jag till Paris med mina bästa vänner och se Artic Monkeys.
 
Om du har testat alla mina tips men fortfarande känner dig deppig. Gå in på min eller Linas tumblrs där vi bara postar asroliga saker (och vi postar inte varandras saker, så båda två är inte likadana)
 
 
 
 
 
 

Sommarens sista dagar

2013-08-14
snapshots from way out west. 
 
Hösten är snart här mina vänner. Det märken man speciellt om man bor i en sommarstad. Någonting dör. Sommargästerna åker hem, caféer och butiker stänger, luften blir klarare och man får lite ångest. Denna veckan är nog den värsta på hel året. Jag älskar hösten, men det är inte höst än. Jag älskar sommarens enkelthet, men nu är det för kallt för att bara kunna cykla ner till vattnet och för kallt för att sitta på altanen halva natten. 
 
Jag och mina vänner hade i alla fall tre väldigt fina dygn i Göteborg då vi besökte WOW. Jag har problem med min rygg och det i kombination med de starka medicinerna, gjorde att det inte alltid var helt ultimat, men fan va underbart jag hade det! Bra musik, skön stämning, snygga outfits överallt, god mat och bästa sällskapet. 
 
Nu ska jag ta en snabb pw med hunden (lär bli en kortis med tanke på min kondis efter denna sommarn och den där jäkla ryggen) och sen ska jag göra lite teori innan jag drar och träffar mina vänner. 
 
Har ni något fint sommarminne?