När man inte riktigt vet... någonting

2013-01-13
me.
Nu ska jag försöka mig på att skriva några visa ord. Jag vill så gärna få ur mig något, men jag vet inte riktigt vad. Kanske något riktigt djupt. 
 
Jag har läst så himla många fina böcker och lyssnat på så mycket nya människor det senaste. Jag har som vanligt inte kunnat släppa dessa böcker och samtal. Jag har funderat över mina observationer för att försöka komma lite nämre ett svar jag aldrig riktigt kan få grepp om. Jag ser ner på alla, men mest mig själv. Jag dömmer alla men jag dömmer ingen för vad jag dömmer dem för. Som den unga, vilsna själ jag är så försöker jag reda ut vem jag själv är genom att först försöka förstå mig på alla andra. Egentligen borde jag göra tvärt om.
 
Jag har samlat erfarenheter som skulle kunna ge mig ett A i beteendevetenskap. Mig själv känner jag inte för fem öre, men det gör mig inte mer sårbar än vad jag vill vara. Det ska erkännas att jag är bra på att spela. Kanske lite för bra. Jag inser ju att jag inte är ensam. Vi spelar alla spel för att få något vi inte riktigt vet om vi vill ha. Om du tror att du inte spelar, då spelar du mot dig själv. Kanske för att förtränga känslor du inte vill känna eller känna känslor du inte känner. Kanske försöker du vara något annat för att inte göra dig själv besviken. Själv är jag en mästare på att spela och slänga bort priset.

fjädrarna slokar

2013-01-06

Hej mina barn! Efter att ha startat lovet med halsfluss, ser de nu ut som jag får avsluta det med influensa. Vad ska man göra liksom? Jo, äta glass och titta på skins uk.

In my bag

2013-01-04

I min väska: väska- Love moschino // make up-fix från clarins är skönaste återfuktaren // Body lotion från tbs fixar torra tassar // En liten parfym som heter "always yours" från Ralph Lauren // Läppbalsam // Solglajjor och paraply för sånt vet man aldrig om man behöver.. // En necessär med allt som är nödvändigt // Plånka
 
Hej på er allihop! En kort liten update om mitt liv: Spenderade nyår med mina allra finaste vänner, så.mycket.kärlek! Har sen dess testat på en karriär som dagisfröken och inte orkat med så mycket mer än att hänga i soffan mellan jobbpassen. Just nu sitter jag i min säng och lyssnar på Alex & Sigge podcast. 
(podcasts är förövrigt min nya grej) Ikväll ska "fjöken" bara ta det lugnt med lillasyster, fixa naglar och checka en rulle. Glad fredag och gott nytt år på er!!