senaste via insta

2013-03-29
(Ph via my insta @emmacarlzons.) 
1- Jag på min 60-talsmiddag // 2- Jag hade ordnat söta drinkar med vitt vin och flädersaft till alla. Det va bordsplacering och jag hade skrivit folks smeknamn/internskämt/minnen med dem på deras drinkar. Lite kul att kolla på när folk gick omkring och letade efter sin plats // 3- Jag efter alla gått hem. Jag var sentimental som fan. 
4- Jag (lite lullig) igår; först hade jag släktkalas med goa släkten och sen åkte jag hem till Josefine för att träffa några fina tjejer. Vi drack vin, strawberry mojito och baileys med äggtoddy. Tänkte gå ut, men stannade inne. Jättemysig kväll med fina vänner och samtal om tankar kring det ena och andra. // 5- Jag har ju kollat på girls i flera månader, slökollat liksom. Men säsong två är bara SÅ bra och sista avsnitett ska ju tydligen vara så fantastiskt att jag börjat hetskolla. Den serien är ett mästerverk, så varm och feministisk. Lena Dunham är en gudinna // 5- Skissade snabbt upp Cara Delevinge (läs: 3 minuter snabbt, därav de skeva ögonen) för att testa lite promarkers. Jag ska snart föra över henne till en oljeduk och då ska jag grunda med promarkers för att det är kul att blanda olika metoder och promarkers ger en sån himla fin bas. Dom är svindyra och vi bildelever vårdar dom med våra liv typ. Ska nog fan i mig kosta på mig ett par av dessa perfekta pennor. Dom går att köpa i olika kit; typ "hud" "hår" "manga" "pastell" osv.
 
Tog bussen hem tidigt imorse. Jag har idag vikarierat för min lillasyster som tidningsflicka. Det var mitt helgjobb förr och det är så mysigt att gå runt till alla och säga hej nån gång ibland. Det bor väldigt mycket gamla människor i mitt samhälle och dom blir så glad när man kommer och knackar på. Det tog lång tid för mig att ta mig runt för jag pratade i snitt fem minuter med varje gammal tant/gubbe. Jag älskar gamla människor ändå. Det känns bra att veta att vad man än råkar göra och även om jag är "vuxen" nu så kommer man för dom alltid vara den glada, trevliga lilla Emma i rosa vindjacka liksom. 
 
 

The black balloon

2013-03-25
Igår såg jag filmen The Black Balloon och jag tycker verkligen den är värd att se! Den utspelar sig i Australien, tidigt 90-tal. Huvudkaraktären är en kille som har en autistisk bror med ADHD. Bröderna har precis flyttat till en ny stad, deras mamma är höggravid och det blir för mycket på samma gång för den autistiske brodern. En riktigt varm och fin film med min favorit-modell Gemma Ward i en av birollerna som hon gör väldigt bra. Se den!

60-talsmiddag

2013-03-24
Bilder från igår tagna av mig och Lina.a. 
 
Igår kväll kom 16 underbara vänner hem till mig för att fira, äta middag, tävla lite och umgås. Jag fick så himla fina presenter och det var så kul att alla verkligen hade gått in för mitt tema. Jag och Lina.a hade ordnat en lång 60-talsspellista som gick hela kvällen. Skratt avlöste varandra, vin hälldes upp varje minut och jag gick omkring i ett kärleksrus. Jag hade tänkt ha en stor fest och verkligen bjuda alla, men tillslut la jag ner den idéen. Så skönt att bara ta dom vänner man umgås tätt med för man vet att alla funkar med alla liksom. Man behöver inte vara någon supervärdinna som försöker se till att alla är fulla typ. 
 
TACK! Till er mina fina vänner för ni ville spenderakvällen med mig och gjorde den så fin♥

äntligen är jag en artis!

2013-03-23
Den absolut första bilden på mig som en vuxen kvinna. Nyvaken och en bettskena i munnen.
Har precis slitit upp fina paket och brev. Till sist tog mamma fram ett och sa "jag vet inte vem detta är från" det visste inte jag heller. Men så stoppar jag in handen och drar ut en platt och stenhård cheeseburgare från McDonalds och då fattade jag. TACK igen Henny!

Min sista kväll som omyndig

2013-03-22
ph via instagram.
 
De senaste dagarna har jag fått ovanligt mycket fint på posten. Födelsedagskort, brev och presenter från Elin i Nya Zeeland och Johanna i USA har verkligen gjort mig varm i hjärtat och fått mig att sakna dem ännu mer. Det känns så himla tråkigt att inte kunna fira en så stor dag som sin 18-årsdag med dessa två, men vi tar igen det snart. Sedan så har jag även fått hem min balklänning som passade. Nu kan man bocka av det från den långa listan av måsten. 
 
En annan sak jag nu stolt kan bocka av är UF-mässan. Igår spenderade nämligen jag och Felicia hela 12 timmar i vår monter på Våga Vara Egen-mässan i Vänersborg. En monter som vi förövrigt blev väldigt nöjda med (vi tapetserade helt själva, bara det är ju en bedrift. Med stiftpistol, men ändå..) Fröknarna UF tar sig ut på den stora marknaden, not. Men lite kul var det allt. Många snygga pojkar, roliga idéer och goa barn överallt.
 
Just nu ligger jag i sängen och bläddrar i ELLE interiör. Jäkligt lugn sista kväll som 17-åring, men jag laddar upp inför imorgon. Ska ha världens bästa gäng över på långbord med ett trevligt tema och (förhoppningsvis) god mat. Det låter fint tycker jag. 
 
Ha det fint!

Mars 2012- En liten återblick

2013-03-19
 
Jag var blond och drack väldigt mycket grönt te.
 
Hade mitt livs finaste födelsedag. Startade dagen med ett köttar-pass på el gymo med Johanna. Gullungen kom med en stor, hjärtformad chokladbollstårta till mig. Åh! Sen så hängde jag med favoritklassisarna. Matsalen stämde in i "Jag må hon leva.." och vi spenderade rasterna på en solvarm brygga utanför skolan. Därefter hade min favoritbok "Hungerspelen" biopremiär. Jag och Lina.a drog till götet, åt mat och såg den.
 
 
Firade med fina tjejer. Vi åt mat, filosoferade i mitt växthus och fuldansade.
 
 
Shoppade vårfint på ZARA i Götet med mammsen.
 
Testade dip-dye.
 
 
Köpte LITAS, fixade i mitt rum, började hänga med Linus, blev kär i Matt Corby, längtade efter sommaren, gick på estetspelning och hade klasstjejerna över på tacos.

Feminismen och en utmaning

2013-03-18
En vårig bild mest för att jag vill ha en bild (och vår). Ph by my sister.
Nu var det alltså dags för mig att predika lite igen. Anledningen till att jag gör detta är för att jag ganska nyligen fick en kommentar av en kär vän som fick mig att reagera. Vi försökte lösa ett missförstånd och hon slängde ur sig "Det jag menar är att man kanske inte behöver säga att man är värsta ärkefeministen och sen sitta där i knät på honom liksom" Detta var nog det mest ofeministiska jag någonsin hört, alltså någonsin.
Jag förlåter henne för att hon sa så. Jag förlät henne precis när det slank ur hennes mun. För hon är en av mina bästa vänner som älskar mig och jag vet att hon egentligen inte menade det. Dock finns det allt för många människor som inte skulle reagerat på något liknande genom att genast säga förlåt som min vän. Det finns allt för många som har fel bild av feminism och det tycker jag är synd.
 
Feminism handlar inte på något sätt om att sätta sig emot/över män och försöka förtrycka dem. Det handlar inte om att ha orakade ben, vara lesbisk eller jobba inom ett mansdominerande yrke. Feminism handlar om att störta patriarkatet så att kvinnor ska ha samma rättigheter och förutsättningar som män. Jag hatar inte män, tvärtom, jag älskar män! Herregud hur skulle jag kunna hata så vackra och skäggiga skapelser? Det enda jag uttrycker som likartsfeminist är att jag anser att jag som kvinna har precis samma rättigheter (och pruttar/rapar lika ofta) som alla jordens män. Jag är feminist för jag är en kvinna som inte på något sätt ser mannen som "normen". Jag gillar att upplysa (bland annat er) om feminism och jämnställdhet. Jag är blind för alla slags hinder som patriarkatet har skapat för kvinnorna i vårt samhälle och inser att vi har en sne bild av kvinnor som vi måste rätta till. Jag sminkar mig ibland, ibland inte. Jag syr. Jag gör mig fin ifall jag ska träffa någon jag gillar. Jag sitter i nån pojkes knä på en fest. Jag rakar benen ganska ofta. Men detta är för att jag gillar att sy, jag vill känna mig fin inför den jag gillar, killen luktade gott och jag älskar känslan av nyrakade ben mellan nya lakan, inte för att jag är förtryckt. Men det spelar ingen roll om det hade varit för andra anledningar som jag gjort det för INGEN ska dömma mig. Speciellt inte en tjej, speciellt inte en vän. Men som sagt jag förlät min vän för hennes groda, men jag har fler vänner som skulle kunna säga något sånt fast faktiskt mena det. 
 
Gör mig en tjänst: Alla har vi en "skolans slampa". En tjej som av olika anledningar har en högre liggsiffra än genomsnittet tjejer. Nästa gång någon snackar om hennes sexliv på ett dömmande sätt så vill jag att ni försvarar henne. För hon är hon och hon ska få göra vad fan hon vill. Vill hon ligga- fine! Sprider massa folk ut sanna/falska rykten om henne- fine! Men DU ska inte hjälpa dom. Du ska inte hjälpa folk att stärka patriarkatet och trycka ner en tjej på grund av något så männskligt som att hon har sex. Tänk på att feminism handlar mycket om sexuell frigörelse. Var glad för tjejens skull istället. Fan va kul för henne att hon får ha det så gött. Att hon hittat något som gör henne glad. När vi tycker det är så förfärligt med lagar som förbjuder preventivmedel och abort så ska vi ju inte själva sitta där och säga saker som får kvinnors sexualitet att låta som ett brott.
 
En liten parantes: Sluta säg "strong independent woman" så fort någon tjej ändrar relationsstatus till singel på fb. Alla kvinnor är starka. Vi är starka just för att vi är kvinnor och levt i detta patriarkat i hela våra liv. Man är inte stronger för man är singel och man är inte mindre independent för man har en partner. 
 
Ha det fint nu och kom ihåg att inte dömma någon, ni är bättre än så! Puss!

senaste via insta

2013-03-17
Follow me on instagram: @emmacarlzons
 
1- Årets första joggingrunda. Ca 3 km och det kändes inget i benhinnorna. Det, my friends, har inte hänt på typ 3 år.
2- Jag testade en 60-talssminkning och fick blixten rakt i nyllet. Tyckte bilden passade bra in på en "komplimang" jag hade fått den dagen ("Emma, första gången jag såg dig trodde jag du var värsta bitchen. Men nu vet jag ju att du bara ser ut som en bitch. Fast asså, jag gillar det" hmm, tack?)
3- Igår kväll. Vin, popcorn och kärleksbekymmer med fina vänner. Vi analyserade folk, utmanade ödet i snöstorm och somnade tillslut allihop, skedandes i en säng. 
4- Klockan 08.00 i morse. Jag hade gått igenom stan klockan sju på morgonen med utsmetat smink och rufsigt hår. Jag skulle bara gå från min vän till en annan för att hämta min väska. Dock såg det väl lite suspekt ut om man ska tolka det utifrån blickarna jag fick. Mötte även skolans bibliotikarie som gav mig en granskande blick som sedan blev lite svårare att tyda. "Hej på dig din jävel!" ville jag säga, men det gjorde jag inte. Jag tröstade mig med godis och festis i busskuren. Ibland (läs: tyvärr ganska ofta) är jag ganska patetisk. Men det är fint ändå.

Lista

2013-03-16
Just nu: Ligger jag i min säng och äter belgiska chokladägg. 
Igår: Var jag i skolan och på gymmet. På kvällen hade jag, Felicia, Julia, Josefine, Agnes och Freddy ett helt hus för oss själva. Vi år chicken fajitas och chokladfondue, drack vin, snackade om livet och ideal, spionerade på tidiga tonnåringar och kanske tog oss en shot. 
 
Jag önskar att: Det var fler plusgrader ute och att jag hade haft nån rolig resa inbokad.
Idag har jag ätit: Frukost med Felicia och mina chokladägg då..
Idag ska jag: Träffa samma gäng som igår hemma hos Julia. Kommer säkert bli massa uf-hets. HATA UF! (just nu i alla fall) Ska se om jag hinner (läs: orkar) ta mig ut och med longboarden en sväng innan.
Mitt största fokus just nu: UF-mässan i Vänersborg och allt därtill. Sedan fokuserar jag på att hinna träna, övningsköra och träffa kompisar.
Jag älskar:
Min familj
mina vänner
att resa
folk med civilkurage
regn
hungerspelen
nördiga människor
charmiga pojkar med busigt hår
hundar
böcker
 dialekter
paljettplagg
grönt te
min säng
skvaller om svenska kungahuset (alla har vi någon konstig liten hang-up på något udda som vi finner snuskigt intressant)
solnedgångar
lukten av blöt asfalt
att få brev
kramar
choklad
typ allt som har med Frankrike att göra (språket, vädret, folket, arkitekturen och gärna en pyjamasklädd Hanna som dricker billigt vin)
 
...plus massa, massa mer.
Jag hatar: Folk utan självdistans
droger
hur folk kan slänga bort miljoner på onödiga saker samtidigt som folk dör i svält
när väskan väger 10kg
sega dejter
 up-tight människor som aldrig kan släppa loss
"chillkrök" där ingen dansar men musiken är ändå för hög för att kunna prata
folk med slappa handtag
dåliga ursäkter (varför kan man inte säga som det är?)
illitterära människor
onödiga statusar på fb
tjejer utan självrespekt
...plus massa, massa mer.
Jag taggar: Min födelsedag om exakt en vecka, sommaren och att förverkliga mina framtidsdrömmar.
 
 
 

En liten parentes såhär på kvällskvisten bara

2013-03-14
En grymt cool och feministisk tjej har startat en grymt cool och feministisk grej. Klicka här så får ni svaren på dom där jävligt pinsamma och jobbiga frågorna du inte ens orkar/vågar kompisarna/tanten på umo/vem som helst irl... Hennes blogg är så underbart rolig!!

ge mig varma kvällar, barfota fötter och salt i håret.

2013-03-14
 
Jag aldrig att jag har taggat så mycket inför sommaren så mycket som jag gör detta året. Idag startade jag min lediga dag med att göra krabbelurer skypea i två timmar med min fina bästis Elin som just nu bor i Nya Zeeland. Hon kommer hem i juni så vi smed somriga planer som jag la till i min långa sommarlista, där massa roligheter ligger på hög och väntar på att få upplevas av en (förhoppningsvis) avslappnad och gyllenbrun tjej. Åh det är så underbart att Elin och Johanna kommer hem nästan samtidigt. Det kommer bli en del glädjetårar och massa hårda kramar under några dagar där.
Jag planerar att vara salongsberusad på nån brygga med mina vänner vid varje solnedgång. Sen så tillkommer ju roadtrips, dagsutflykter, way out west och alla sommarnätter. Det är livsnödvändigt att tänka framåt ibland. Särskilt när nuet består av plugg, körkortsteori, mer plugg och allmän stress. Jag och min fina vänner har hittat en frizoon i vårt sommarplanerande. Om Sverige inte tänker prestera fint väder så tar jag med mig mina vänner ner till mitt Frankrike och lever lite som tjejerna i filmen. Det hade ju också funkat.
 

Reva.

2013-03-13
Jonas Hassen Khemiri (han är en väldigt bra och snygg författare förövrigt)
 
Reva ("Rättssäkert och effektivt verkställighetsarbete") är ett polisprojekt som tillåter poliser att kräva legg på alla som ser "osvenska" ut. Detta är för att på ett effektivare sätt kunna hitta papperslösa. Jag tycker att denna metod är så fruktansvärt kränkande. Bara för du råkar ha en suspekt hårfärg eller hudton så har polisen rätt att stoppa dig när som helst bara för att du ska bevisa dig oskyldig till ett brott du inte begått. Bara för att du inte ser ut som en typisk "svenne" så är du automatiskt misstänkt.
 
Jag har själv väldigt svårt att relatera till ett liv med ständiga påhopp baserade på min etnicitet. Att jag är vallon (vem är inte det om man tittar långt bak i tiden, liksom) är inget som direkt syns. Dock har min annars så genomsvenska mamma fått ett "typiskt vallonskt" utseende. Hon har fått utstå en del rasistiska påhopp, men skrattat åt det sådär i efterhand. Gud va löjligt hon är ju världens svenne, korkade gubbrasister! Men hur är det att bli påhoppad när man faktiskt inte är svensk? När de ord som gubbrasisten på bussen väller ur sig tillsammans med lite spott träffar en precis på ens svaga punkt. Hur är det att bli påhoppad när man blivit det hela livet? Hur är det att bli påhoppad när man sett hur deprimerade detta gjort ens utländska föräldrar? Hur är det att bli påhoppad när man vet att detta är inte sista gången, för man kommer aldrig att kunna bli lika svensk som dom andra. Spelar ingen roll om du är född här, pratar utan brytning och är välkammad. Du kan aldrig byta hudfärg och det är just den som polisen kan ta dig för.
 
Hur är det att aldrig kunna gå i en affär utan att du märker hur personalen håller uppsikt? Hur är det att inte få jobb p.g.a sitt utländska namn? Hur är det att inte kunna vistas i gäng med andra svarthåriga för att ni då blir tagna som kriminella? Hur är det att alltid vara skyldig till ett brott tills du kan bevisa motsatsen? Hur är det att bli misshandlad av en vakt för att du inte kan bevisa motsatsen?
 
För att verkligen kunna ta ställning till Reva så måste vi kunna besvara dessa frågor. Vi måste tänka oss in i de utsattas situation. Läs Jonas Hassen Khemiris öppna brev till Beatrice Ask här och få en inblick i hur det kan vara för dom som tyvärr har svaren på alla dessa frågor jag just ställt.
  

Moodboard

2013-03-12
My tumblr is like my moodboard. Follow me!
 
+ En gammal högstadiekompis har flyttat tillbaka hit. Att träffa henne i skolan fick oss båda att skina upp. Vi bestämde att vi ska ha en vindejt snart. Älskar så självklara människor!
 
+ Jag har min favoritlåt från min absoluta favoritmusikal i sångläxa. "Take me or leave me" från Rent heter den om någon skulle undra.
 
+ Jag känner mig full av inspo!
 
+ Jag snackade med min usa-babe Johanna på Viber idag. Vi taggade sönder inför sommaren och WOW. Hon piggade upp min pluggkväll märkbart.
 
+ Det är 11 dagar kvar till min födelsedag.
 
+ Igår hade jag en mysig eftermiddag med Lina.a och Henny. Vi åt ute och jag skrattade jättemycket.
 
- Jag har sjukt mycket plugg och UF-saker hängandes över mig. Hinner knappt med mina vänner och träningen.
 
- Det finns så himla osympatiska människor märker jag ibland. Jävligt synd. Det värsta är när dom själva tror att dom är så sjukt genuina och fina... Noll självdistans!
 
- Min älskade Jonas Gardell och hans man beter sig som mansgrisar på twitter. Varför ska två så begåvade människor sänka sig så lågt som att dra sexistiska skämt? Riktigt besviken på en av mina stora förebilder.
 
 
 

En helg i mars

2013-03-10
Pyjamasparty-snacks och mina favvisar förar på toa haha.
I fredags var det som sagt pyjamasparty hos Lina.f för min del. Vi hade det hur mysigt som helst. Såg på pitch perfect (Lika rolig varje gång. Älska "Fat Amy"!.. Johanna säger att jag är lik henne i sättet, hoppas det stämmer för det hade varit underbart) åt gott, pratade om livet och hade nån slags magisk karaoke-stund. Vi letade upp massa låtar man som man lyssnade på för typ fyra år sen och sa "åhh!!" när man mindes hur det var att va 14år och tycka att världen var jävligt dum. 
 
Igår stod Göteborg med mamma och lillasyster på schemat. Vi hade en mysig shoppingdag och åt god Italiensk mat. Sen åkte jag hem till Henny för att förfesta med lite brudar innan vi alla drog till olika ställen. Jag och Lina.a åkte hemmåt för att gå på hemmafest, köra sjuka moves, ta svåra bilder, observera folk, bli kompis med en skåning och inse hur idiotiska efterfester i vår stad kan vara. 
 
Idag kom min pappa hem efter att ha varit i Belgien i en vecka. Han och jag satt och bläddrade i mina konstböcker och han visade vilka tavlor han hade sett. Jag har länge velat besöka Brüges (se filmen "in Brüges"!!) och det var just där han hade varit. Nu ligger jag i min säng med en bit Belgisk choklad och ser på "Teen Wolf". 
 
Mitt intressanta liv!

Kvinnodagen

2013-03-08
Bild från en gammal klass-myskväll hos mig!
 
Idag är det internationella kvinnodagen! Jag kände mig inte alls peppad inför livet i morse, men jag gick ändå till skolan i rosenörhängen. Jag och Felicia ville pigga upp oss och unnade oss thaimat till lunch. Vi satt på en resturang jag aldrig ätit på innan och pratade länge om mammor, syskon, vår vänskap och resor. (Jag är så fruktansvärt ressugen efter att ha lusläst en massa London-bloggar) I slutet av dagen låg jag på golvet i skolan och skrattade för mig själv. Kände mig rätt glad ändå. Glad över att jag är kvinna och har hela livet framför mig. Även väldigt glad över mina goa vänner och helgens planer. 
Next up: Pyjamas-party hos Lina.F med mina klassisar. Har inte varit på ett sånt sen... shit, 5an typ! Kommer bli hur mysigt som helst! Ha en fortsatt fin kvinnodag alla kvinnor och män!

Lite olika vänner och nätter

2013-03-07
Ph by me and friends.
Jag älskar att vi är så unga och dumma. Att nästan alla våra förhoppningar finns kvar och längtan kan väckas till liv så lätt. Att en kväll kan sluta med att vi gråter över rödvinsfläckar eller skrattar åt hur patetiska folk är. Att vi kan ha vår egen lilla fest på toan om den riktiga suger. Att ni gör mig hel. Att vi har så många kvällar framför oss, tillsammans.
 
Var tvungen att slänga in en bild från 2011 bara för den var 1- skön och 2-på Johanna som jag saknar.

Gult som solen

2013-03-06
ph by me.
Just nu är jag glad. Jag har laddat upp för denna veckan med en riktigt lugn helg. I lördags fick jag massa gjort och sedan tog jag en lång kvällspromenad med min efterlängtade kusin Amanda. Vi pratade om allt och tog massa omvägar så promenaden skulle bli längre. Så himla kul att få träffa henne igen! Hon bodde ju i LA förra året och i slutet av denna sommaren flyttade hon till Oslo. Nu lyckades vi klämma in en liten dejt precis innan hon åkte till Thailand. Man får ta vara på dom små stunderna som är allt för få.
 
På söndag morgon sprang jag över till Lina.h som bjöd på frukost. Hon och hennes kusin Sofia berättade om deras samtal med min favoritbloggare Flora som dom träffat på Havsbadet (vår enda nattklubb) kvällen innan. Jag var väldigt avundsjuk! Sedan gick vi tre en promenad i solen och upptäckte en ny liten badbrygga som vi satte oss på och filosoferade nån timme. Bryggan låg i perfekt läge för solen och total lä. Efter en stund upptäckte vi två sälar som dök upp med sina huvud lite här och var runt om oss. Det är sånna stunder man behöver på en söndag- D-vitamin, vänner och ta det jävligt passivt.
 
Efter denna uppladdning så hade jag inställt halva dagen idag. Jag åkte hem och finslipade på mitt konstnärsporträtt, drack te, åt färska dadlar och upptäckte en gammal klänning från Forever21. Nu ska jag se ett avsnitt av teenwolf och laga lite mat för att ladda upp inför dansträningen.
Ha en fin onsdag!

Lilla London.

2013-03-04

Pure

2013-03-04
En sak som jag aldrig tänkt på att man borde investera i är hårprodukter. Har aldrig trott att det gör skillnad vilken schampoo/balsam man använder så länge man har bra hårinpackningar och serum. Oj vad fel jag har haft. När jag gick till frisören för nån vecka sen så hade jag verkligen problem med stora tovor och frissighet. Mitt hår blev som en stor dreadlock i duschen och det hjälpte inte med en halv flaska balsam. Min frisör tipsade mig om att satsa på bra produkter av samma märke och köra det ett tag. 
 
Jag som har lockigt hår (egentligen krulligt, men det har jag förstört) behöver ju väldigt mycket fukt så att mitt hår inte blir frissigt. Sedan så behöver jag ju även något som bevarar och ger lyster åt min hårfärg. Jag valde pureology hydrate och har kört det nu i 2-3 veckor. Resultat fick jag efter första tvätten. Tovorna är borta och frissigheten också. Dessutom är det sulfatfritt vilket inte sliter på hårfärgen.Tips!

extremely loud and incredibly close

2013-03-01
Ph: En gammal outfit i brist på annat: Väska- Love by Moschino // Kappa- Minns inte ens // Världens bästa tröja som jag återupptäckte i garren - Forever 21 
 
Jag tänkte skriva ett dagboks-inlägg som innefattar mina senaste dagarJag gör det mest för att själv kunna gå tillbaka och se vad jag har haft för mig. (Vilket inte är så mycket just nu men..)
 
I onsdags gick jag och mamma på bio. Vi såg "Små citroner gula" och jag tyckte den var helt underbart mysig. Det är något speciellt med svensk film ändå, lite nostalgi typ. Mamma och jag fnissade konstant och åt oss mätta på popcorn. Efteråt kände jag mig sådär lycklig som man blir när man går på bio mitt i veckan och ser en bra film. Borde göra det oftare!
 
Igår testade jag på att dreja och lyckades göra en jättegullig vas i vitt stengods. Sedan stressade jag lite hit och dit mellan träningar och olika ärenden. Tillslut kom jag hem och gick ut på en vårpromenad med mamma och Molle. På kvällen låg jag i min säng och åt jordgubbar och drack mitt favoritte. Det är så skönt att bara stänga in sig och koppla av helt ensam ibland.
 
Idag lyckades jag och Felicia bli klara med en ångestladdad uppgift. Sedan umgicks vi och Agnes med Julia och Josefine som precis kommit hem från New York. Vi smed planer inför sommaren och hade lite pepp-talk. Jag hade en liten svacka mitt på dagen, men vänner som dom och massa stöd från Hanna och Lina gjorde mig gladare. Vänner alltså, vad skulle jag göra utan mina? Sedan hoppade jag över träningen och hälsade på farmor en sväng istället. Kvällen spenderades med familjen i soffan, framför "extremely loud and incredibly close"- en riktigt fin film. Efteråt så sved mina kinder efter saltet i tårarna och jag kände mig liksom rensad och lättare efter att ha gråtit till hela filmen. Nu ska jag se ett avsnitt "teen wolf" och sedan försöka sova för jag har så sjukt mycket att göra i morgon. Ha en fin helg!
 
Vad tycker ni om sånna här inlägg?