Nouw

2016-01-28
Efter ca 6 år (!!!!) på blogg.se så kände jag att det var dags för mig att dra vidare. Nu byter jag portal till nouw.com och jag hoppas att ni vill följa med mig dit. Klicka HÄR för att komma till min nya blogg.
Vi ses där!

2016

2016-01-04
 
Gott nytt år på er!
Hoppas att ni fick en fin jul och ett festligt nyår tillsammans med alla ni älskar.
 
Ännu ett år har gått. 365 dagar som jag inte kan sammanfatta eftersom alla har varit så olika. Den sista veckan har verkligen varit som en recap över alla känslor jag har haft. Julen var fin, mysig och lugn. Juldagen var alldeles för vild. Dagarna fram till nyår låg jag ihopkrupen till en liten boll av ångest och bakfylla. Min vän från Paris kom och hälsade på. Jag grät en skvätt mot hans axel och sen kände jag att det fick vara nog. 2015 var så bra på många sätt, men också så fruktansvärt jobbigt. Det känns som jag har sovit ett helt år men ändå var jag så jävla trött på 2015. Det var dags att förändra något. Jag vaknade från mitt apataiska soffläge och tog med min vän till Liseberg. Att åka Balder i minusgrader och bara skrika tills lungorna gjorde ont visade vara precis vad jag behövde. Det blev ett fint nyår sen. Ibland måste man bara få skrika lite.
 
Egentligen är jag ju tacksam för 2015. Jag är tacksam för att jag fick uppleva det, för att jag fick vara frisk och för att alla mina nära och kära också fick vara det. Det kommer en dag då jag även kommer vara tacksam för vad det jobbiga med året 2015 har lärt mig om livet.